Tips til kagebagning af popcakes
Selve kagen i popcakes kan laves på to måder. Enten kan du bage en runde kager, eller også kan du forme en runde kugler af kage og creme. Kuglerne sætter derefter på pinde og dekoreres og pyntes efter smag. Læs tips nedenfor til hvordan du laver begge former for popcakes.
Bagning af runde kugler
Hvis du går efter fremgangsmåden med at bage runde kugler, skal du bruge en popcakes form. Denne bageform har halvkugler i overfladen, som kagedejen hældes ned i. Det er vigtigt, at disse huller fyldes helt op med kagedej, så de bliver til flotte runde kugler under bagningen. Efter bagningen klippes eller skæres overskydende kanter fra kuglerne og de er klar til næste skridt. Du kan finde popcakes bageforme med medfølgende popcakes pinde her.
Kagemasse til at trille kugler med
Denne måde er ofte anvendt til at lave popcakes med, da den er nem og praktisk til at få kagerester af vejen med. I denne fremgangsmåde kan du anvende enhver kagerest til at blande med en vådere masse. Dette kan f.eks. være flødeost, smørcreme, frosting og lignende alternativer.
Sæt kagen på pinde
Efter kagerne er enten bagt eller rullet, er de klar til at blive sat på pinde. Du kan bruge enten slikkepinde i plastik eller pap eller hårde og faste sugerør i flotte farver og mønstre.
Du finder begge typer pinde her. Dekorerede pinde i flotte farver kan gøres til en integreret del af dekorationen. Sæt kagekuglerne lodret på pindene og gå i gang med dekorationen.