Opskriftens sværhedsgrad: Let
Pan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”
Denne enkle tapas stammer fra Barcelona regionen i Spanien. I bund og grund er der ...
Læs mereLentejas con Chorizo – ”linser med chorizo”
Indrømmet: Denne ret, der anvender den populære spanske paprikakrydrede pølse Chorizo, er ikke fotogen! Her ...
Læs mereKyllingelever i sherrysauce
Kyllingelever i sherrysauce er en rustik spansk tapasret man ofte finder på tapasbarer i Andalusien. ...
Læs mereHuevos Rellenos “fyldte hårdkogte æg”
Opskriften nedenfor er den traditionelle spanske opskrift for Huevos Rellenos, men som det er tilfældet ...
Læs mereEnsalada de Melon Chorizo y Alcachofa
Umiddelbart kan det virke som en mærkelig kombination: Melon, chorizo og artiskok! Tag ikke fejl. ...
Læs mereBerenjenas Rellenas – ”Fyldt aubergine”
Berenjenas Rellenas – ”Fyldt aubergine” er en traditionel spansk hverdagstapas. Fyldte auberginer ses med mange ...
Læs mereAlmejas Vino Blanco – ”muslinger i hvidvinssauce”
Dette er den spanske version af de klassiske hvidvinsdampede muslinger! Ingredienser 500 g Friske muslinger ...
Læs mereNem lakseroulade med flødeost
Denne opskrift på lakseroulade med flødeost og frisk basilikum er utrolig nem at lave. Den ...
Læs mereRamsløgspuré
Dette startede som et lille eksperiment med mine tiloversblevne ramsløg og blev til en lækker, ...
Læs mere
Seneste kommentarer