Opskriftens sværhedsgrad: Begynder
Goong Gah Tee-em – “Hvidløgsrejer”
Goong Gah Tee-em er en enkel, men alligevel velsmagende ret. Den er nem at lave ...
Læs merePad Kii Mao Mó
En af vores læsere, Sofie, har været så sød at sende mig denne opskrift på ...
Læs mereTomatos Rellenos – ”fyldte tomater”
Det er tilladt at eksperimentere med fyldet! Ingredienser 4 Tomater 200 g Flødeost (evt. hvidløgsost) ...
Læs merePatatas en lo Pobre – ”Kartofler med løg og persille”
Her er endnu et eksempel på en klassisk spansk kartoffelopskrift. Groft oversat betyder Patatas en ...
Læs merePatatas Bravas – ”Sprøde kartofler med spicy sauce”
Patatas Bravas er en af de mest almindelige tapas retter. Du finder disse krydrede sprøde ...
Læs mereMuslinger med urter og hvidløgssmør
Blåmuslinger er efter min mening en af de mest oversete råvarer i Danmark. De kan ...
Læs mereEnsalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”
Denne simple salat stammer fra Murcia regionen og er ganske let at lave! Ingredienser 1 ...
Læs mereAlmendras – ”Ristede mandler”
Almendras eller ristede mandler er en almindelig snack, der findes på de fleste barer, restauranter ...
Læs mereAlbondiga – ”Spanske kødboller”
Endnu en klassisk spansk tapasopskrift. Der er cirka ligeså mange opskrifter på spanske kødboller som ...
Læs merePastasalat med kylling og bacon
Pastasalat med kylling og bacon er en klassisk favorit, der kan spises året rundt som ...
Læs mere
Seneste kommentarer