Sushi typer
Der findes en lang række forskellige sushi typer, der – med undtagelse af California Roll – hver især har deres unikke japanske navn. Det kan være svært for os ikke-japansk kyndige at huske de forskellige sushityper på navnet alene. Derfor har jeg som en lille service til brugerne af Sushiopskrifter.dk lavet en illustrativ guide, der viser billeder af de forskellige sushityper sammen med en kort beskrivelse af de anvendte råvarer.
Velbekomme!
Amaebi Sød tigerreje |
California Roll Se opskrift |
Ebi Tigerreje |
Hamachi Ravfisk (Yellowtail) |
Hosomaki Tun/laks |
Hotate Kammusilinger |
Ika Blæksprutte |
Ikura Lakserogn |
Maguro Tun |
Saba Makrel |
Sake Laks |
Tai Rød snapper |
Tamago Japansk omelet |
Toro Tunbug |
Unagi BBQ ål |
Uni Søpindsvin |
Sushi opskrifter
Har du mod på selv at lave sushi – se nogle af vores populære sushiopskrifter:
- Opskrift på sushiris
- Opskrift på inside-out med crab-stik/surimi mousse
- Opskrift på California inside out maki
- Opskrift på Nigiri tun
- Opskrift på Makirulle med agurk