Opskrifter med retten: Hovedret
Pasta carbonara
Denne pastaret er blandt de mest klassiske og populære retter fra Italien. Som det er ...
Læs mereTortilla – ”Spansk omelet”
Dette er en af de mest klassiske tapa. Den traditionelle version indeholder kun æg, kartofler, ...
Læs merePollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”
En klassisk og velsmagende tapas ret, som er særdeles let at lave! Ingredienser 500 g ...
Læs merePimientos Rellenos con Bacalao
Pimientos Rellenos con Bacalao kan oversættes til ”brændte røde peberfrugter med torskefyld”. Alt afhængig af ...
Læs mereMagra con Tomate – ”Gris i tomat og grøn pebersauce”
Denne tapas stammer fra den sydøst spanske provins Murcia, hvor den er meget udbredt. I ...
Læs mereLentejas con Chorizo – ”linser med chorizo”
Indrømmet: Denne ret, der anvender den populære spanske paprikakrydrede pølse Chorizo, er ikke fotogen! Her ...
Læs mereKyllingelever i sherrysauce
Kyllingelever i sherrysauce er en rustik spansk tapasret man ofte finder på tapasbarer i Andalusien. ...
Læs mereEnsalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”
Denne simple salat stammer fra Murcia regionen og er ganske let at lave! Ingredienser 1 ...
Læs mereCroquetas con Jamón – ”Skinke croquetter”
Til denne opskrift er der blevet tilføjet revet Manchego ost for at fremhæve smagen. Manchego ...
Læs mere
Seneste kommentarer