Opskrifter med retten: Forret
Miso suppe
Miso supper er en traditionel japansk suppe bestående af Dashi og Miso pasta. Begge dele ...
Læs mereKammuslinger med edamame-puré
Jeg faldt lige over en opskrift den anden dag, der bare ser så spændende ud, ...
Læs mereGoong Gah Tee-em – “Hvidløgsrejer”
Goong Gah Tee-em er en enkel, men alligevel velsmagende ret. Den er nem at lave ...
Læs mereTomatos Rellenos – ”fyldte tomater”
Det er tilladt at eksperimentere med fyldet! Ingredienser 4 Tomater 200 g Flødeost (evt. hvidløgsost) ...
Læs merePimientos Rellenos con Queso
Ingen tapas bar vil være komplet uden Pimientos Rellenos con Quesco (”Brændte røde peberfrugter med ...
Læs merePimientos Rellenos con Bacalao
Pimientos Rellenos con Bacalao kan oversættes til ”brændte røde peberfrugter med torskefyld”. Alt afhængig af ...
Læs merePan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”
Denne enkle tapas stammer fra Barcelona regionen i Spanien. I bund og grund er der ...
Læs mereMuslinger med urter og hvidløgssmør
Blåmuslinger er efter min mening en af de mest oversete råvarer i Danmark. De kan ...
Læs mereHuevos Rellenos “fyldte hårdkogte æg”
Opskriften nedenfor er den traditionelle spanske opskrift for Huevos Rellenos, men som det er tilfældet ...
Læs mere
Seneste kommentarer