Opskriftstype: Scones
Scones er et såkaldt hurtigbrød der stammer fra Skotland og derfra har bredt sig videre via England til Danmark og resten af den vestlige verden. Betegnelsen "hurtigbrød" skal tages helt bogstaveligt, idet der er tale om et brød, som kun tager ganske kort tid at bage, da det hverken skal æltes eller hæve. Scones spises traditionelt sammen med en kop te, men i dag findes der en lang række forskellige varianter, der kan anvendes til snart sagt enhver situation! Udover de traditionelle engelske scones finder man søde scones med chokolade eller bær, grove scones, scones med krydderurter, der er perfekte som tilbehør til mad og mange andre scones-typer. Prøv dig frem og vind din personlige favorit blandt vores mange scones opskrifter.
Engelske scones
Scones stammer oprindeligt fra Storbritannien eller nærmere Skotland. På de britiske øer spises scones typisk ...
Læs mereChokoladescones
Scones med chokolade er en sand lækkerbisken! De kan enten spises uden noget tilbehør eller ...
Læs mereScones med tranebær
Disse scones med tranebær minder meget om de klassiske engelske scones. Den væsentligste forskel er, ...
Læs mereGrove scones
Denne opskrift på grove scones stammer helt tilbage fra 1950’erne, så her er for alvor ...
Læs mereScones med kærnemælk og appelsiner
Scones er idéelt som hjemmelavet brød til brunch, hvis ikke du gider at bruge hele ...
Læs mere
Seneste kommentarer