Opskriftstype: Raw food
Selvom raw food allerede er ved at have et par år på bagen i Danmark er der stadig tale om et relativt nyt gastronomisk fænomen, som de færreste danskere kender så meget til eller endsige har afprøvet i praksis. Dette vil denne hjemmeside forsøge at gøre noget ved! På 3retter.dk har vi samlet en masse opskrifter på raw food, så man har mulighed for at prøve at tilberede de forskelllige retter hjemme i sit eget køkken. Vi vil dog forsøge at være andet og mere end blot "endnu en opskriftshjemmeside". Således er det vores ambition at vi med udgangspunkt i en række artikler om rawfood bøger, restauranter, udstyr osv. også skal fungere som en guide til raw food.
Lyserøde noriruller med spirer
Disse lækre tangruller af noritang fyldt med lucernespirer nøjes ikke med at smage godt – ...
Læs mereRaw brownie med valnødder
Hvis man ikke lige ved det, kan det være svært at tro på at denne ...
Læs mereKage med gulerod og appelsin
Denne kages hovedbestanddele er gulerødder og pekannødder og der er således tale om en vitaminbombe ...
Læs mereChokolade mousse
Avocado, kokos og kakao får denne chokolade mousse til at lyde helt eksotisk! Hvad den ...
Læs mereForårsruller med krydret ingefær dip
Raw food forårsruller med spidskål, tang, svampe og ingefærdip. Denne ret kan både serveres som ...
Læs mereAspargessalat med radiser
Når det er sæson er der få ting i verden der er ligeså lækre som ...
Læs mereCremet broccoli suppe
Denne broccoli suppe får sin cremede konsistens fra cashewnødder og avocado. Den er virkelig lækker ...
Læs mereRaw food brød med mandler
Det mest besværlige ved denne opskrift er, at den både kræver en foodprocessor/blender og en ...
Læs mere
Seneste kommentarer