Opskriftstype: Pizzadej
Jeg har igennem længere tid været fascineret af, hvordan en så tilsyneladende enkel og simpel ret som pizza kan antage så utrolig mange forskellige kvalitetsniveauer og smagsindtryk. Der er en verden til forskel på at bestille en pizza hos en standard dansk pizza-joint og et ægte italiensk pizzeria. Råvarerne hedder tilsyneladende det samme, men smagen og kvaliteten kan på ingen måde sammenlignes. Dette skyldes mange forskellige faktorer, men en af de vigtigste af disse er uden tvivl pizzadejen, der udgør pizzaens fundament. Hensigten med denne sektion er at hjælpe den danske befolkning med at lave verdens bedste hjemmelavede pizzadej - hverken mere eller mindre!
Koldhævet pizzadej
En koldhævet pizzadej er både nem at lave, holder sig lang tid på køl og ...
Læs merePizzadej opskrift
Hvis toppingen er pizzaens udsmykning, er bunden dens fundament. Uden et godt fundament falder udsmykningen ...
Læs mereLangtidshævet pizzadej
Langtidshævet pizzadej har mange fordele. Du kan lave den i forvejen, gemme den indpakket i ...
Læs merePizzadej med durummel
Denne pizzadej indeholder durummel, hvilket giver en sprød, lækker og rustik pizzabund. Dejen skal koldhæve ...
Læs merePizzadej uden gær
Denne opskrift giver en tynd og sprød pizzadej. Dejen indeholder ikke gær, så du skal ...
Læs mereKlassisk pizzadej
Denne opskrift på klassisk pizzadej stammer naturligvis fra pizzaens moderland, Italien – eller nærmere bestemt ...
Læs mereSund og grov pizzadej
Pizza har på det seneste modtaget en del kritik i medierne for at være en ...
Læs mereVerdens bedste pizzadej!
Er dette virkelig opskriften på verdens bedste pizzadej? Ikke nødvendigvis, men det var en god ...
Læs mereDeep pan pizzadej
Deep pan pizza’en er en amerikansk opfindelse. Det mest karakteristiske ved en deep pan pizza ...
Læs mereHurtig og nem pizzadej
Denne pizzadej opskrift er idéel når du har travlt, da du ikke beøhver at lade ...
Læs mere
Seneste kommentarer