Verdens bedste pizzadej!

2017-08-23
  • Til: 2 pizzaer
  • Tilberedningstid: 1:30 timer

Er dette virkelig opskriften på verdens bedste pizzadej? Ikke nødvendigvis, men det var en god titel! Her er dog utvivlsomt tale om en rigtig god og velsmagende pizzadej, som er en smule anderledes end de fleste andre dejtyper, da den indeholder hvidløg og forskellige italienske krydderurter.

Alle mulige forskellige toppings passer godt sammen med denne pizzadej, så det er bare med at vælge dine personlige favoritter!

Ingredienser

  • 2 dl Mælk
  • 25 g Gær
  • 1 dl Vand
  • 7 dl Mel
  • 2 tsk Salt
  • 2 tsk Sukker
  • 1 spsk Tørret, hakket hvidløg
  • 1 spsk Italienske krydderier

Fremgangsmåde

Trin 1

Lun vand og mælk til det er fingerlunkent. Opløs gæren i blandingen.

Trin 2

Bland alle de tørre ingredienser og hæld dem lidt efter lidt i mælkeblandingen. Ælt grundigt.

Trin 3

Dæk skålen med et rent viskestykke og lad dejen hæve et lunt sted en times tid.

Trin 4

Forvarm ovnen til 200 º C.

Trin 5

Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Form den til pizzaer og tilføj dine favorit toppings.

Trin 6

Bag pizzaen i 20 til 25 minutter eller ind til kanten begynder at blive gylden brun.

Flere populære pizza opskrifter?

Se også vores opskrift på pizzadej uden gær og pizzadej med durum.

Bedømmelse

(4.6 / 5)

4.6 5 10
Bedøm denne opskrift

10 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Bearnaise sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

  • Koldhævet pizzadej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *