Varm kartoffelsalat med bacon
2017-11-09Denne nemme kartoffelsalat, der bør serveres varm, kan næsten udgøre et måltid i sig selv. Den er ganske hurtig at lave og kræver kun ganske få ingredienser, så har man travlt en dag, men alligevel gerne vil unde sig selv et sundt, hjemmelavet måltid er denne varme kartoffelsalat et godt og velsmagende bud.
Ingredienser
500 g Kartofler (rensede)
150 g Bacon (i små skiver)
200 g Cherrytomater (halverede)
1 spsk Balsamico eddike
1 spsk Ekstra jomfru olivenolie
1 drys Persille (hakket, efter smag)
2 tsk Honning
1 drys Salt og peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Læg kartoflerne i en gryde, dæk med vand og bring det i kog. Kog i 10-15 minutter til de er møre. Hæld vandet fra.
2. Mens kartoflerne koges steges baconen sprød. Rør kartoflerne med de resterende ingredienser og smag til før servering.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift