Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”
2017-11-10- Køkkentype:Thailand
- Ret:Hovedret
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Tilberedningstid: 20m
Bemærk: Den følgende opskrift er med kylling, men det kan erstattes af enhver anden kødtype. Tom Kha Gai kan både serveres som en del af et større måltid eller suppen kan være et måltid i sig selv.
Ingredienser
1⁄2 l Kylling bouillon
4 Limeblade
10 g Citrongræs
5 g Galangarod (skåret i tynde skiver)
4 spsk Fiskesauce
4 spsk Limesaft
1 Kyllingebryst (skåret i mundrette stykker)
1 1⁄2 dl Kokosmælk
1 knsp Rød chili pulver
1 drys Friske korianderblade (til pynt)
Fremgangsmåde
1. Opvarm kylling bouillonen og tilsæt alle de øvrige ingredienser bortset fra kylling og kokosmælk.
2. Bring blandingen i kog og tilsæt kylling og kokosmælk.
3. Lad det koge i et par minutter til kyllingen er færdig. Smag til og lad det småkoge i yderligere et par minutter.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift