Snobrød

2017-06-30
  • Til: 12 snobrød
  • Tilberedningstid: 60m

Sommertid er båltid og båltid er snobrødstid! Når det kommer til snobrød har de fleste af os med garanti nogle stygge minder om et halvbagt brød med en sort, forkullet skorpe! Dette behøver dog ikke at blive resultatet.

Den vigtigste faktor i forhold til at lave gode snobrød er tålmodighed – dvs. tålmodighed i forhold til at vente med bage sine snobrød til flammerne er blevet erstattet af gløder og tålmodighed i forhold til ikke at bage sine snobrød for tæt på bålet. Held og lykke!

Ingredienser

  • 3 dl Mælk
  • 25 g Gær
  • 500 g Hvedemel
  • 1 tsk Salt
  • 1 tsk Sukker

Fremgangsmåde

Trin 1

Lun mælken og opløs gæren heri.

Trin 2

Bland de tørre ingredienser og tilsæt mælkeblandingen. Ælt grundigt til du har en fin og elastisk dej.

Trin 3

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse under et viskestykke

Trin 4

Del dejen i stykker af passende størrelse og form stykkerne til lange pølser. Sno pølserne om det yderste af lange, afbarkede grene.

Trin 5

Bag snobrødene under bål. Hav tålmodighed og sørg for at vende brødene ofte - så undgår du brød, der er sorte udvendig og ubagte indvendig!

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Hjemmelavede burgerboller

  • Burgerboller

    Burgerboller

  • Grove burgerboller

    Grove burgerboller

  • Græskarboller

    Græskarboller

  • Middagsboller med bulgur

    Middagsboller med bulgur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *