Skysauce opskrift

2017-11-06

Til ethvert lækkert stykke kød, kartofler og salat hører som ofte en tilsvarende lækker sauce, og til andelårene er denne skysauce lavet på andesky helt eminent og lige prikken over i’et.

Ingredienser

Andesky
3 Skalotteløg
Smør
1 dl Portvin
1 hndf Svampe (fx markchampignon)
1 bundt Frisk rosmarin
1 drys Salt & peber (efter smag)
1 drys Maizena (til jævning, kan undlades)

Fremgangsmåde

1. Marksvampene brunes på panden, og skalotteløg klares i mellemtiden i smør i en gryde.

2. Når svampe er brunet og skalotteløg klaret tilsættes portvin og frisk rosmarin til løgene.

3. Tilsæt herefter de brunede svampe.

4. Varm saucen op og smag til med salt og peber og jævn med maizena

Noter

Tip: Saucen bliver bedst, hvis den laves fra morgenstunden, og får lov til at stå at trække hele dagen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *