Pimientos Rellenos con Bacalao

2017-11-06

Pimientos Rellenos con Bacalao kan oversættes til ”brændte røde peberfrugter med torskefyld”. Alt afhængig af mængden kan denne lækre, klassiske ret enten serveres som en tapa eller som en hovedret.

Brændte røde pebre kan som regel findes færdigtilberedte på dåse i det lokale supermarked. Hvis ikke må man lave dem selv! Bag friske røde pebre t på grillen eller en pande til de er helt sorte og put dem derefter i en lufttæt beholder og afkøl dem i køleskabet. Når pebrene er afkølet skrælles de og er derefter parate til brug.

Ingredienser

4 Brændte, røde peberfrugter
1 Torskefilet (på ca. 400 g)
4 spsk Mel
1 1⁄2 dl Mælk
1⁄2 dl Fiskefond
1⁄2 dl Tør hvidvin
1 fed Hvidløg (fint hakket)
1 spsk Citronsaft
1 spsk Bredbladet persille (fint hakket)
1 drys Revet Manchego ost
1 drys Salt og peber

Fremgangsmåde

Fisk:

1. Varm 1 spsk olie ved medium-høj varme. Tilsæt hvidløg og steg i 1 minut.

2. Gnid fisken med salt og peber og steg den i ca. 4 minutter på hver side i olie/hvidløgsblandingen.

3. Den stegte fisk brydes op i små flager og eventuelle ben fjernes.

Sauce:

1. Denne ret er baseret på en tyk bechamel sauce. For at lave saucen starter man med at varme 3 spsk olie ved medium-høj varme.

2. Tilsæt mel og rør kraftigt. Lad blandingen koge i ca 3 minutter.

3. Skiftesvis tilsæt små portioner af mælk, fiskefond og vin. Omrør til saucen har den rette, tyktflydende konsistens.

4. Tilsæt fisk, citron og persille. Rør rundt og lad blandingen koge i et par minutter.

5. Slut af med at tilsætte ost og bland godt. Hæld den varme blanding i peberfrugterne. Retten kan serveres både varm og kold.

Hvis du mangler en torskefilt, så kan du bestille online hos Kystfisken.dk – klik her.

Opskriftstype:,
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *