Perfekt bacon
2017-07-03- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Tilberedningstid: 10m
Bacon tilhører sammen med røræg og brunch pandekager det tredje ben i den hellige brunch treenighed! Selvom det umiddelbart lyder som en rutinesag at riste bacon er der alligevel et par småting man kan gøre for at få en perfekt resultat.
Nedenfor ser du vores guide til perfekt ristet bacon.
Ingredienser
- 4 skv Bacon
Fremgangsmåde
Trin 1
Skal det være luksus skal du bestille et godt stykke bacon hos den lokale slagter. Af dette skærer du fire velvoksne skiver. Alternativt er supermarkedets bacon i skiver et udmærket valg.
Trin 2
Varm en tør pande op ved høj varme og steg baconskiverne i deres eget fedt. Skiverne skal ikke dække hinanden. Vend baconen efter ca. 5 minutter og steg videre til baconen begynder at blive mørk.
Trin 3
Læg et par stykker køkkenrulle på en tallerken og dræn det overskydende fedt fra den ristede bacon.
Bedømmelse
(4.3 / 5)
3 har bedømt denne opskrift