Parmesan panerede tomater
2017-07-04- Ret:Forret, Tilbehør
- Sværhedsgrad:Middel
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 15m
Denne opskrift er et lækkert alternativ til de traditionelle stegte tomater.
Ingredienser
- 50 g Mel
- 1 tsk Løgpulver
- 1⁄2 tsk Hvidløgspulver
- 1 tsk Salt
- 1 drys Sort peber (friskkværnet)
- 50 g Parmesanost (friskrevet)
- 50 g Rasp
- 4 Tomater (i tykke skiver)
- 2 Store æg
- 2 spsk Dijon sennep
- 1 spsk Olivenolie
Fremgangsmåde
Trin 1
Skær tomaterne i tykke skiver
Trin 2
Tag 3 dybe tallerkener. Bland 1) mel, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i den ene, 2) æg og sennep i den anden og 3) rasp og parmesanost i den tredje.
Trin 3
Vend tomaterne i de tre blandinger i rækkefølgen 1), 2) og 3).
Trin 4
Varm lidt olivenolie på en pande og steg tomaterne gyldne.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift