Pandekager uden æg

2017-11-10

Du kan sagtens lave velsmagende pandekager uden æg, så lad dig ikke holde tilbage med pandekagebagningen, hvis du er allergiker eller er løbet tør for æg i køleskabet.

Denne opskrift giver lette søde pandekager, som både ligner og smager som almindelige pandekager. Farven er en smule lysere, men smagen er stort set den samme, og du kan servere dem med dit sædvanlige favoritfyld.

Vi kan anbefale is, sukker eller marmelade.

Ingredienser

1 l Mælk (Vi anbefaler sødmælk, men anden kan også bruges)

500 g Hvedemel

2 tsk Vaniljepulver

4 spsk Sukker

75 g Smør

Fremgangsmåde

1. Bland hvedemel, vaniljepulver og sukker sammen i en skål.

2. Tilsæt 5 dl. mælk og pisk ingredienserne sammen med en elpisker til der ikke er klumper i dejen.

3. Smelt herefter smørret i en gryde og tilsæt det i dejen med resten af mælken imens du pisker ved lav hastighed.

4. Varm en stegepande og bag pandekagerne med ca. ¾ dl. dej ad gangen. Bag hver pandekage ca. 2 min. på den ene side og herefter 1 min. på den anden side.

5. Server pandekagerne lune.

Vil du se flere opskrifter uden æg? Se også vores opskrift på vafler uden æg og lækre cookies uden æg.

Opskriftstype:
Bedømmelse

(4.2 / 5)

4.2 5 6
Bedøm denne opskrift

6 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

  • Amerikanske pandekager med bacon

  • Banan-blåbærpandekager uden mel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *