Pad Kii Mao Mó
2017-11-10- Køkkentype:Thailand
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Begynder
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 20m
En af vores læsere, Sofie, har været så sød at sende mig denne opskrift på Pad Kii Mao Mó. Sofie har boet i Thailand, hvor hun lærte at lave denne virkelig lette og lækre ret. Tak til Sofie for at dele opskriften med alle os andre 🙂
Ingredienser
500 g Hakket svinekød
5 stk Chili (mini, hakket)
5 fed Hvidløg (hakket)
1 hndf Friske grønne bønner
1 Aubergine (i tynde skiver)
100 g Champignon (i tynde skiver)
1 spsk Hønsebouillon
6 spsk Østerssauce
2 spsk Soyasauce
Fremgangsmåde
1. Chili og hvidløg svitses i olie, kødet tilsættes og brunes.
2. Aubergine og champignon tilføjes og svitses et par minutter.
3. De resterende ingredienser tilsættes og retten simrer cirka 5 minutter.
Serveres med nudler.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift