Pad Kii Mao Mó

2017-11-10
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 20m

En af vores læsere, Sofie, har været så sød at sende mig denne opskrift på Pad Kii Mao Mó. Sofie har boet i Thailand, hvor hun lærte at lave denne virkelig lette og lækre ret. Tak til Sofie for at dele opskriften med alle os andre 🙂

Ingredienser

500 g Hakket svinekød
5 stk Chili (mini, hakket)
5 fed Hvidløg (hakket)
1 hndf Friske grønne bønner
1 Aubergine (i tynde skiver)
100 g Champignon (i tynde skiver)
1 spsk Hønsebouillon
6 spsk Østerssauce
2 spsk Soyasauce

Fremgangsmåde

1. Chili og hvidløg svitses i olie, kødet tilsættes og brunes.

2. Aubergine og champignon tilføjes og svitses et par minutter.

3. De resterende ingredienser tilsættes og retten simrer cirka 5 minutter.

Serveres med nudler.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Opskrift på gul kyllingekarry fra HelloFresh

    Gul kyllingekarry – fra HelloFresh

  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Lahb Gai – ”Spicy salat med kylling”

  • Pad See Ew – Thai nudler med sojasauce

  • Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *