Opskrift på smørcreme
2017-11-15- Ret:Søde sager
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 1 portion
- Tilberedningstid: 10m
Beskrivelse
Smørcreme kan bruges til kagemassen i popcakes. Du kan smagsvariere smørcremen efter smag og behag, så den passer til kagen. Denne smørcreme smager af vanilje og er velegnet til de fleste kager og popcakes. Prøv den f.eks. til marmorkage eller sandkage.
Ingredienser
400 g Flormelis
250 g Blødt smør
3 spsk Lun mælk
1 tsk Vaniljeessens
Fremgangsmåde
1. Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.
2. Hæld flormelis i en skål.
3. Tilsæt halvdelen af smørret i terninger og ælt det sammen.
4. Tilsæt det sidste af smørret lidt af gangen, og bland sammen, så konsistensen bliver ensartet uden klumper.
5. Tilsæt den lune mælk og vaniljeessens og rør smørcremen jævn. Tilpas konsistensen vha. flormelis. Smørcremen er færdig, når den kan danne ”toppe”, som bliver stående.
Noter
Vaniljeessens kan erstattes af frugtsaft, spiritus, essens o.l.
Mælk kan erstattes med vand.
Bedømmelse
(4.7 / 5)
3 har bedømt denne opskrift