Makirulle med agurk
2017-11-13- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Middel
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Tilberedningstid: 45m
En makirulle med agurk er en enkel og frisk vegatarisk mundfuld, der passer perfekt ind i en menu med andre sushityper.
Ingredienser
2 dl Sushi ris
2 stk Nori tang
1 Agurk
Wasabi, syltet ingefær og soya (som tilbehør)
Fremgangsmåde
1. Fold en plade noritang sammen på langs, pres med en negl langs folden og riv den over i to.
2. Skræl agurken og skær enderne af så agurken har samme længede som den halve tangplade.
3. Skær agurken i lange strimler med en tykkelse på cirka 1 X 1 centimeter.
4. Rul langsomt rullen sammen med et jævnt fast pres vha. en rullemåtte.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift