Kyllingebryst med bacon
2017-11-06Kyllingebryst omviklet med bacon og serveret med ristede champignon er en moderne klassiker, som er utrolig nem at lave. Det lette og fintsmagende kyllingebryst passer rigtig godt sammen med det mere fede og krydrede bacon og serveret sammen med ristede champignon og fx kartofler eller groft brød har man et hurtigt, billigt og let aftensmåltid.
Ingredienser
4 stk Kyllingebryst
8 skv Bacon
250 g Champignon
1 drys Friskkværnet peber (efter smag)
Olie (til stegning)
Fremgangsmåde
1. Rens champignonerne og skær dem i halve.
2. Varm lidt fedtstof op på en pande. Rul to skiver bacon om hvert kyllingebryst og steg dem på panden ved stærk varme. Når baconen er sprød vendes kyllingebrysterne og steger videre et par minutter hvorefter der skrues ned på medium varme. Steg i yderligere 6-7 minutter på hver side.
3. Fjern kyllingebrysterne og tilsæt eventuelt lidt mere fedtstof. Steg champignonerne gyldne ved kraftig varme i 3-4 minutter (de skal stadig have “bid” og fugtighed). Smag til med friskkværnet peber og server med tilbehør efter eget valg.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift