Kold kartoffelsalat med æg
2017-09-14- Ret:Salat, Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 30m
Kold kartoffelsalat kan laves på utallige måder. Det mest specielle ved denne variant er, at den indeholder hårdkogte æg.
Hvis du har lyst til en enkel og velsmagende, men alligevel anderledes kartoffelsalat er denne opskrift et oplagt alternativ.
Ingredienser
600 g Kartofler
4 Hårdkogte æg
1⁄2 dl Mayonnaise
1⁄2 Rød peberfrugt (hakket)
1⁄2 Rødløg (finthakket)
1⁄2 Stang bladselleri (valgfrit)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Kog dem møre i usaltet vand. Skyld de kogte kartofler i koldt vand og lad dem køle af.
2. Pil og hak 3 af de hårdkogte æg og bland dem med kartoflerne.
3. Hak grøntsagerne og bland dem i kartoffelsalaten.
4. Vend mayonnaisen i kartoffelblandingen.
5. Smag til med salt og peber.
6. Anret kartoffelsalaten i en skål. Skær det resterende æg i skiver og læg dem på toppen af salaten. Drys eventuelt med lidt paprika.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift