Klassisk wienerschnitzel

2017-07-26
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 15m

Klassisk wienerschnitzel. I denne opskrift har vi valgt at spice paneringen op med forskellige krydderier i form af løgpulver og sellerifrø. Du kan eventuelt tilføje yderligere krydderier efter din personlige smag

Klassisk wienerschnitzel serveres typisk med en citronskive, syltetøj samt tysk kartoffelsalat eller Spätzle.

Ingredienser

  • 100 g Rasp
  • 4 Kalvefileter (af inderlår)
  • 1⁄2 dl Hvedemel
  • 1⁄4 tsk Løgpulver
  • 1⁄4 tsk Sellerifrø
  • 1 tsk Salt
  • 1⁄4 tsk Stødt, sort peber
  • 1 Æg (pisket)
  • 1 spsk Mælk
  • 2 spsk Vegetabilsk olie (til stegning)
  • 1 Citron (i både, til pynt)

Fremgangsmåde

Trin 1

Bank koteletterne flade. De skal kun være ca. ½ cm tykke. skær små ridser i kødet med en skarp kniv.

Trin 2

Bland mel, salt, løgpulver, sellerifrø og peber i én skål, pisk æg og mælk i en anden og hæld rasp i en stor tallerken. Vend først koteletterne i melblandingen, fortsæt herefter til æggeblandingen og slut af med at vende dem i raspen.

Trin 3

Varm lidt vegetabilsk olie over medium varme på en stor stegepande og steg koteletterne 2 til 3 minutter på hver side indtil de er møre og gylden brune.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Spätzle

    Spätzle

  • Wienerschnitzel fra Wien

    Wienerschnitzel fra Wien

  • Sund wienerschnitzel

    Sund wienerschnitzel

  • Nem og hurtig wienerschnitzel

    Nem og hurtig wienerschnitzel

  • Wienerschnitzel med parmesan

    Wienerschnitzel med parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *