Klassisk cremet coleslaw
2017-11-09Opskriften på denne helt klassiske coleslaw stammer fra Beaver Bay i Minnesota, USA, hvor den i årevis er blevet serveret sammen med stegt kylling. Opskriften indeholder rigeligt med mayonnaise, så nogen slankesalat er der ikke tale om. Til gengæld smager den fremragende!
Ingredienser
1⁄2 Hvidkålshoved (hakket i strimler)
1 Stor gulerod (revet)
1 dl Mayonnaise (i god kvalitet)
25 g Sukker
1⁄2 spsk Eddike
1 tsk Sellerifrø (tørrede)
1⁄2 tsk Salt
1⁄4 tsk Hvidløgspulver
Fremgangsmåde
1. Bland kål og gulerødder i en skål og bland de resterende ingredienser i en anden skål.
2. Saml alle ingredienserne i den ene af skålene og bland. Dæk skålen til og opbevar den i køleskab i mindst 1 time før servering.
Bedømmelse
(5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift