Jordbær frosting
2017-11-07Jordbær frosting – eller smørcreme – er en klassiker indenfor det søde køkken. Brug den til cupcakes eller i en masse andre sammenhænge. Den smager fremragende!
Ingredienser
170 g Smør (blødgjort)
1 1⁄2 dl Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
2 dl Jordbær
Fremgangsmåde
1. Start med at purere stuetempererede jordbærene med en blender.
2. Skær den blødgjorte smør i små stykker og rør den meget grundigt til den er let og luftig. Tilsæt flormelis og rør videre ved medium hastighed.
3. Tilføj til sidst vaniljesukker og jordbærpuré og mix ved lav hastighed til blandingen er fin og glat. Jordbær frosting kan anvendes med det samme eller tildækkes og opbevares i køleskabet til senere brug.
Hvis du har problemer med, at frostingen skiller, kan det skyldes forskel i temperatur på smør og jordbær. Sæt derfor frostingen på køl en times tid og rør derefter blandingen godt igennem igen.
Pynt nu dine cupcakes ved brug af sprøjtepose og tylle.
Hos Bagetid.dk kan du finde et cupcake dekorationssæt med forskellige tyller her: Cupcake dekorationssæt
Bedømmelse
(3.5 / 5)
26 har bedømt denne opskrift