Hvid frosting med flødeost
2017-11-07Denne opskrift er på hvid frosting baseret på mild flødeost som fx Philadelphia. Vigtigt: Flødeosten må ikke være et light-produkt!
Ingredienser
200 g Flødeost (brug ikke light-udgaven)
2 dl Flormelis
100 g Rigtigt smør (brug ikke Kærgården mv.)
1 spsk Mælk
1 tsk Vaniljesukker
Fremgangsmåde
1. Bland flødeost, smør og flormelis i en lille skål til blandingen er fin og glat.
2. Tilsæt mælk og vaniljesukker og rør grundigt.
3. Er frostingen for tynd kan du justere den med lidt ekstra smør.
Frostingen kan opbevares i op til 3 timer ved stuetemperatur før brug.
Pynt nu dine cupcakes med frostingroser, frostingtoppe eller andre creative udformninger. Du kan finde sprøjtepose og tyller til dette hos Bagetid.dk her: Sprøjteposer og tyllesæt
Bedømmelse
(4 / 5)
25 har bedømt denne opskrift
skrevet af Laura d. 14. oktober 2020
Kan den fryses?
skrevet af Bo d. 14. oktober 2020
Hej Laura,
Nej det ville jeg ikke gøre.
Vh Bo
skrevet af Flemming Nielsen d. 18. marts 2021
Det er der andre der siger – fryse den. Netop fordi det er fedt at kunne tage en lyner.
Jeg skal først igang nu – og jeg prøver lige at fryse en klat. Hilsen Flemming.
skrevet af Nikoline d. 3. maj 2022
Hvor mange cupcakes er der til?