Huevos Rellenos “fyldte hårdkogte æg”

2017-11-06

Opskriften nedenfor er den traditionelle spanske opskrift for Huevos Rellenos, men som det er tilfældet med mange andre spanske tapas er det mere end tilladt at være kreativ med fyldet. I stedet for at bruge tun og mayonnaise kan du fx bruge tun og tomatsovs. En anden mulighed er at udskifte tunen med fx rejer. Kun fantasien sætter grænser.

Ingredienser

4 Store æg
1 dåse Tun i olie (gerne olivenolie)
6 spsk Mayonnaise
1 spsk Persille (finthakket)
1 tsk Citronsaft
2 Skalotteløg (finthakket)
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 tsk Olivenolie
1 drys Salt og peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Kog æggene og lad dem afkøle.

2. Skær toppen af og fjern omhyggeligt æggeblommen. Gem begge dele.

3. I en lille gryde opvarmes olien og løg og hvidløg steges til de er gennemsigtige.

4. Skær æggetoppene i små stykker.

5. I en stor skål tilsættes de kogte æggeblommer, æggetoppe, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Bland godt og fyld hvert æg med blandingen.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *