Huevos Rellenos “fyldte hårdkogte æg”
2017-11-06- Køkkentype:Spanien
- Ret:Appetizer, Forret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
Opskriften nedenfor er den traditionelle spanske opskrift for Huevos Rellenos, men som det er tilfældet med mange andre spanske tapas er det mere end tilladt at være kreativ med fyldet. I stedet for at bruge tun og mayonnaise kan du fx bruge tun og tomatsovs. En anden mulighed er at udskifte tunen med fx rejer. Kun fantasien sætter grænser.
Ingredienser
4 Store æg
1 dåse Tun i olie (gerne olivenolie)
6 spsk Mayonnaise
1 spsk Persille (finthakket)
1 tsk Citronsaft
2 Skalotteløg (finthakket)
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 tsk Olivenolie
1 drys Salt og peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Kog æggene og lad dem afkøle.
2. Skær toppen af og fjern omhyggeligt æggeblommen. Gem begge dele.
3. I en lille gryde opvarmes olien og løg og hvidløg steges til de er gennemsigtige.
4. Skær æggetoppene i små stykker.
5. I en stor skål tilsættes de kogte æggeblommer, æggetoppe, tun, mayonnaise, citronsaft, løg, hvidløg, persille, salt og peber. Bland godt og fyld hvert æg med blandingen.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift