Kyllingeburger
2017-07-03- Køkkentype:Amerikansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 burgere
- Tilberedningstid: 15m
Kyllingekød er et rigtig godt, sundt og fedtfattigt alternativ til hakket oksekød i en burger. Denne kyllingeburger er lavet med hakket kyllingekød, men det kan sagtens erstattes af et helt, pandestegt kyllingebryst kombineret med grøntsager og burger dressing efter eget valg.
Du kan se vores opskrifter på hjemmelavede burgerboller her: Burgerboller
Ingredienser
- 400 g Kyllingefars
- 1⁄2 Løg (fintrevet)
- 1 Æg
- 2 spsk Rasp
- 1 tsk Salt
- 150 g Champignon (i tynde skiver)
- 2 Tomater (i skiver)
- Frisk salat (hakket)
- Salatmayonnaise
Fremgangsmåde
Trin 1
Bland kyllingefars, fintrevet løg, æg, rasp og salt grundigt i en skål og form 4 flade bøffer af dejen.
Trin 2
Varm olien i en stegepande og steg bøfferne i cirka 10 minutter ved medium varme.
Trin 3
Når bøfferne er ved at være færdige tilsættes champignon. Rist dem i ca. 5 minutter.
Trin 4
Lun fire købte eller hjemmelavede burgerboller.
Trin 5
Saml din burger med salatmayonnaise, bøffer, ristede champignon, tomatskiver og frisk salat.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift