Hjemmelavet basilikum pesto

2017-11-10

Dette er opskriften på hjemmelavet pesto. Vil du gerne have en nem, hurtig og velsmagende pastaret kan du bage koge noget pasta og blande dem op med en passende mængde af denne grønne pesto, som er lavet på masser af basilikumblade.
Pestoen kan dog også anvendes til en lang række andre formål. Du kan fx bruge den som dressing, putte den i en pastasalat, smørre den på et stykke ristet brød eller anvende den som dip.

Ingredienser

1⁄2 l Friske basilikum blade
100 g Parmesan (friskreven)
1 dl Olivenolie (i god kvalitet)
30 g Pinjekerner
3 fed Hvidløg (hakket)

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne let på en pande og put alle ingredienserne, bortset fra salt og peber, i en blender.
2. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *