Hjemmelavede vafler
2017-08-09- Ret:Bagværk, Dessert, Søde sager
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 30m
Denne opskrift er på helt klassiske, hjemmelavede vafler. Vafler er i øvrigt for gode til kun at spise i december måned. De kan og skal naturligvis spises hele året rundt! Prøv fx at lave vafler som et alternativ til pandekager næste gang du laver brunch.
Ingredienser
- 200 g Hvedemel
- 50 g Sukker
- 50 g Smør (smeltet)
- 1 tsk Bagepulver
- 1⁄2 Stang vanilje (kornene herfra)
- 3 dl Mælk
- 1 Æg
Fremgangsmåde
Trin 1
Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål.
Trin 2
Tilsæt mælk og æg og pisk grundigt. Spæd op med mere mælk hvis dejen er for tyk.
Trin 3
Bag vaflerne på et vaffeljern - eventuelt på bordet så vaflerne kan serveres straks, dampende varme!
Bedømmelse
(3 / 5)
2 har bedømt denne opskrift