Gunkan Maki

2017-11-10

Gunkan Maki er et eksempel på en traditionel sushitype som endnu ikke er så udbredt i Danmark. Den er toppet med Ikura (lakserogn), ligesom vi i denne opskrift også har anvendt fiskeæg med wasabismag (de små grønne fiskeæg). Såvel Ikura som wasabi-rognene kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder, fx Føtex.

Ingredienser

2 dl Sushi ris
3 stk Nori tang
1 glas Ikura (lakserogn)
1 glas Wasabirogn (kan undlades)

Fremgangsmåde

1. Forbered sushirisene.

2. Form en lille kugle ris med dine hænder eller brug en lille, rund kageform til at lave en riskugle der er omkring 2,5 cm høj og 5 cm i diameter.

3. Skær noritangen i 5 cm brede strimler. Rul en stribe tang omkring hver enkelt riskugle.

4. Placer en spiseskefuld Ikura på toppen af hver riskugle. Supplér eventuelt med wasabirogn, som vist på billedet ovenfor.

Opskriftstype:,
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *