Græsk yoghurt med sirup og frugt
2017-07-03- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 2 personer
- Tilberedningstid: 20m
En portion græsk yoghurt overhældt med ahornsirup og måske lidt hjemmelavet müsli er et forfriskende indslag i enhver brunch menu. Denne opskrift er en frisk variant der indeholder råsyltet frugt. Vi har brugt papaya, brombær og hindbær, hvilket giver et rigtig godt resultat, men du vælger helt selv hvilken frugt, du ønsker at bruge!
Ingredienser
- 150 ml Græsk yoghurt
- 1 1⁄2 spsk Sirup
- 1⁄2 tsk Citronskal (revet)
- 1 tsk Citronsaft
- 1 tsk Frisk ingefær (revet)
- 1⁄2 Papaya (skrællet, befriet for frø og skåret i små tern)
- 50 g Friske brombær
- 50 g Friske hindbær
- 1 hndf Frisk mynte
- 1 hndf Müsli
Fremgangsmåde
Trin 1
Bland yoghurt, citronskal og 2/3 sirup i en lille skål og stil den til side.
Trin 2
Riv ingefæren groft og klem den gennem en finmasket si for at udvinde ca. 1 tsk ingefærsaft. Hæld saften i en lille skål og tilføj den resterende 1/3 sirup og citronsaft. Pisk. Vend forsigtigt papaya, brombær og hindbær i blandingen.
Trin 3
Servering: Fordel halvdelen af frugtblandingen i bunden af 2 glas. Drys hakket mynte over og top med halvdelen af yoghurtblandingen og halvdelen af müslien. Tilsæt derefter den resterende frugt, yoghurt og müsli. Pynt til sidst med en kvist mynte.
Bedømmelse
(5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift