Gazpacho
2017-11-06- Køkkentype:Spanien
- Ret:Forret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
Gazpacho er en klassisk spansk tomatsuppe, der skal serveres afkølet. Den tager kun ganske kort tid at lave, men for at opnå et perfekt resultat bør den trække mindst 4 timer og gerne natten over tildækket i køleskabet.
Ingredienser
1 dåse Flåede tomater
1 spsk Rødvinseddike
1 Lille salatagurk
2 spsk Olivenolie
1 Grøn peberfrugt
1 knsp Chilipulver
1 Lille løg
2 fed Hvidløg
1 drys Salt (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Pil agurken, skær den over på langs, fjern kernerne og finhak den. Pil løg og hvidløg og finhak dem. Skyld peberfrugte, skær den over på langs, fjern kernerne og finhak den.
2. Blend løg, hvidløg, agurk, peberfrugt og tomater og hæld blandingen i en skål. Tilsæt olivenolie, vineddike og chilipulver, smag til med salt og rør kraftigt.
3. Dæk skålen med et viskestykke og til den i køleskabet mindst 4 timer før servering.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift