Fyldte kartofler med kylling, brie, bacon og tranebær
2017-11-09Denne fyldte kartoffel er hurtig og nem at lave og passer perfekt på en kold vinterdag. Kombinationen af bacon, kylling, tranebær og brie smager fremragende, men er ikke helt fedtfattig! Det kan derfor anbefales at servere retten med en frisk, grøn salat. Endelig kan de fedtforskrækkede vælge helt at udelade bacon og brie!
Ingredienser
4 Store bagekartofler
2 Kyllingebryst fileter
1 drys Tørret salvie
4 tsk Tranebær sauce
150 g Bacon (i tern)
120 g Brie (i skiver)
Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til 200°C
2. Skrub kartoflerne, tør dem af med køkkenrulle og prik dem flere gange med en skarp kniv.
3. Gnid dem med en smule olie og bag dem i ca. 75 minutter (eller indtil de er bløde) på en bageplade drysset med lidt salt.
4. Når kartoflerne næsten er klar steges kyllingebryst og bacon med 1 drys salvie på en pande.
5. Skær kyllingebrystfileterne i strimler og fyld dem i de bagte kartofler sammen med den ristede bacon. Tilsæt en god skefuld tranebærsauce og dæk kartoffel og fyld med en skive brieost.
6. Bag de fyldte kartofler under en varm grill i ca. 5 minutter for at smelte osten. Server straks sammen med en blandet, grøn salat.
Noter
Bacon og brie kan udelades
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift