Fransk toast
2017-07-25- Køkkentype:Fransk
- Ret:Søde sager
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 15m
Dette er en ganske let opskrift på fransk toast. Forbered eventuelt den franske toast aftenen før den skal spises, så den er klar til at blive stegt færdig om morgenen. Udover at gøre det nemmere for dig selv giver det også en bedre smag, da de forskellige ingredienser er blevet fuldt optaget i brødet.
Ingredienser
- 4 Æg
- 3 1⁄2 dl Mælk
- 1⁄2 tsk Salt
- 1 spsk Flormelis
- 1 tsk Vanilje
- 6 skv Brød (ca. 1 cm tykke skiver)
- 2 spsk Smør
- Smør, sirup, syltetøj og flormelis til servering
Fremgangsmåde
Trin 1
Pisk æg, mælk, salt, sukker og vanilje grundigt i en mellemstor skål.
Trin 2
Læg brødskiverne i en bradepande.
Trin 3
Hæld halvdelen af æg og mælkeblandingen i et jævnt lag over brødskiverne. Vend brødskiverne og fordel den anden halvdel af blandingen.
Trin 4
Dæk bradepanden med plastfolie og opbevar den i køleskabet natten over.
Trin 5
Når du er klar til at færdiggøre denne ret, smelt da de 2 spsk smør i en stegepande.
Trin 6
Sauter brødskiverne indtil de er let gyldne på begge sider.
Trin 7
Ved servering: Læg en skive eller to af den franske toast på en tallerken og server med smør, sirup, syltetøj og flormelis.
Bedømmelse
(5 / 5)
2 har bedømt denne opskrift