Fedtfattig Waldorfsalat
2017-07-31- Køkkentype:Amerikansk
- Ret:Salat
- Sværhedsgrad:Over middel
- Føj til favoritter
- Til: 4 Personer
- Tilberedningstid: 10m
Den originale opskrift på Waldorfsalat, der stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet, indeholder en relativt fed dressing baseret på mayonnaise. Denne dressing passer ikke så godt ind i en moderne og sund livsstil med øget fokus på at skære ned på fedtet. Derfor har vi i denne opskrift på fedtfattig Waldorfsalat valgt at udskifte mayonnaisen med fedtfattig yoghurt.
God fornøjelse!
Ingredienser
- 3 Æbler (i tern)
- 2 Stilke bladselleri (hakket)
- 1⁄2 dl Valnødder (grofthakkede)
- 1 dl Fedtfattig yoghurt (fx græsk yoghurt)
- 1⁄2 dl Rosiner
- Salt og peber (efter smag)
Fremgangsmåde
Trin 1
Bland æbler, selleri, rosiner og valnødder i en skål.
Trin 2
Tilsæt yoghurt og rør alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.
Trin 3
Opbevar salaten på køl til den skal serveres
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift