Chokoladescones

2017-09-05
  • Til: 24 scones
  • Tilberedningstid: 20m

Scones med chokolade er en sand lækkerbisken! De kan enten spises uden noget tilbehør eller med smør og/eller syltetøj. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv og dine gæster kan du også vælge at servere dem sammen med en skål revet chokolade!

Ingredienser

  • 125 g Smør
  • 3⁄4 dl Brun farin
  • 100 g Chokolade
  • 7 dl Mel
  • 4 tsk Bagepulver
  • 1 knsp Salt
  • 3 dl Mælk

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland mel, bagepulver, brun farin og salt i en skål. Hak chokoladen i mindre stykker eller brug hele chokoladeknapper.

Trin 2

Skær smøret i små stykker og bland den med melet. Findel smøret med fingrene til du har en grynet masse. Bland chokoladen i massen.

Trin 3

Tilsæt mælk og rør rundt til du har en glat dej.

Trin 4

Del dejen i seks lige store stykker og pres dem flade til runde kager med en diameter på cirka 15 centimeter. Skær et kryds i kagerne og prik dem med en gaffel.

Trin 5

Læg kagerne på en bradepande dækket med bagepapir og bag dem ved 250 grader i ca. 10 minutter. Lad dem køle kort på en bagerist og server dem frisklavede og varme!

Opskriftstype:, Tags:,
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Billede af cupcake med smørcreme

    Opskrift på smørcreme

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *