Chokoladescones
2017-09-05- Køkkentype:England
- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Børnevenlig
- Føj til favoritter
- Til: 24 scones
- Tilberedningstid: 20m
Scones med chokolade er en sand lækkerbisken! De kan enten spises uden noget tilbehør eller med smør og/eller syltetøj. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv og dine gæster kan du også vælge at servere dem sammen med en skål revet chokolade!
Ingredienser
- 125 g Smør
- 3⁄4 dl Brun farin
- 100 g Chokolade
- 7 dl Mel
- 4 tsk Bagepulver
- 1 knsp Salt
- 3 dl Mælk
Fremgangsmåde
Trin 1
Bland mel, bagepulver, brun farin og salt i en skål. Hak chokoladen i mindre stykker eller brug hele chokoladeknapper.
Trin 2
Skær smøret i små stykker og bland den med melet. Findel smøret med fingrene til du har en grynet masse. Bland chokoladen i massen.
Trin 3
Tilsæt mælk og rør rundt til du har en glat dej.
Trin 4
Del dejen i seks lige store stykker og pres dem flade til runde kager med en diameter på cirka 15 centimeter. Skær et kryds i kagerne og prik dem med en gaffel.
Trin 5
Læg kagerne på en bradepande dækket med bagepapir og bag dem ved 250 grader i ca. 10 minutter. Lad dem køle kort på en bagerist og server dem frisklavede og varme!
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift