Bradepande chokoladekage

2017-11-10

Chokoladekage i bradepande er en nem og lækker chokoladekage, som rækker til mange portioner. Kagen er perfekt til at tage med, da den er lavet i en praktisk bradepande, så kagen er nem at tage med i skole som “klassens kage”, som “fredagskagen” på arbejde eller til familiefødselsdagen.

Ingredienser

75 g Smør
300 g Sukker
2 Æg
300 g Hvedemel
50 g Kakaopulver
1 tsk Bagepulver
1 tsk Natron
tsk Vanillesukker
2 dl Kærnemælk

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med sukkeret i en skål. Tilsæt æg et af gangen under omrøring og derefter kærnemælk. Tilsæt dernæst de tørre ingredienser til dejen og rør dejen sammen til en jævn masse. Smør en bradepande med fedtstof og hæld dejen deri. Bag chokoladekagen nederst i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.

Server og nyd kagen med glasur.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Kommentar (1)

  1. skrevet af Bettina d. 28. februar 2024

    Hvor stor er den bradepande du bruger?

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *