Bearnaise sauce

2020-04-29
  • Til: 4 portion
  • Tilberedningstid: 20m

Hjemmelavet bearnaise sauce smager bare MEGET bedre end den færdiglavet version, du kan købe. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse, at praktisere en velsmagende og fyldig bearnaise sovs, men med denne opskrift viser vi dig vejen.

Det vigtigste, udover essensen, er en aktiv piskearm og en simpel forberedelse, og du kan have en hjemmelavet bearnaise sovs klar i løbet af ca. 20 minutter.

Det kan være, at du de(n) første gang(e) oplever at saucen skiller, men hæng i og prøv igen. Din indsats vil betale sig! 🙂

Hos Grillstart.dk viser de dig, hvordan du laver en god hjemmelavet bearnaise sauce og kommer du ud for, at saucen skiller, har de også et fix til det.

Opskriftstype: Tags:,
Bedømmelse

(4.3 / 5)

4.3 5 3
Bedøm denne opskrift

3 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • Ponzu sauce

    Ponzu sauce

  • De fire årstider – pizza quattro stagioni

  • Pizza med hjemmelavet kebab og creme fraiche dressing

  • Kartoffelpizza

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *