Dekoration af popcakes
Popcakes er pyntekager, som skal dekoreres og pyntes til den store guldmedalje! Brug din fantasi og leg med farver, fondant, glimmer og sukkerdekoration. Popcakes er fantastiske til at lave temakager med. Du kan f.eks. lave bryllupskager, babyblå eller lyserøde barnedåbskager, sørøver- og prinsessehoveder eller fodbolde. Der er mange muligheder, og... mere
Læs mereTips til popcakes pynt
Få gode idéer til popcakes pynt og dekoration her! Popcakes skal selvfølgelig dekoreres, men der er så mange muligheder, at det kan være svært at beslutte sig for hvor man skal starte. Match kage og pynt Et godt sted at starte er ved at få kage, smag og dekoration til... mere
Læs mereTips til popcakes udstyr
Læs med her og få gode tips og råd til hvilket udstyr du skal anvende til bagning og dekoration af popcakes. Du får gode råd til hvilket basisudstyr, hvor du kan anvende, og hvor du kan anskaffe dig det. Vi anbefaler, at du læser vores popcakes guide i forlængelse af denne... mere
Læs mereSpansk tapas
Spansk tapas er i øjeblikket i fuld gang med at etablere sig som ”det nye sorte” indenfor madkulturen i Danmark. Nye tapasbarer åbner jævnligt og folk eksperimenterer i stigende grad med at lave sin egen tapas hjemme i køkkenet. Men hvorfor nu det? Lad os først se på hvad tapas... mere
Læs merePopcakes bageform guide
En popcakes bageform er praktisk at anvende, når du skal bage kuglerunde kagekugler. Du kan lave flere popcakes af gangen og være sikker på at få samme helt runde form hver gang. Du er sikret et godt og professionelt resultat hver gang du bruger formen, hvis den bruges korrekt. Men... mere
Læs merePopcakes FAQ
Læs nedenfor vores FAQ (‘frequently asked questions’ – eller ‘ofte stillede spørgsmål’) til bagning af popcakes. Her er de spørgsmål, som oftest rejser sig, når vi laver popcakes. Mon ikke om du kan bruge et eller to af svarene til at blive endnu bedre til at lave popcakes. Q: Hvorfor... mere
Læs mereTapas – en introduktion
Tapas er navnet på en lang række appetizers, snacks og småretter, der har sit fundament i det spanske køkken. På det seneste er tapas vokset i popularitet i Danmark – måske først og fremmest fordi danskerne har fundet ud af tapaens vidtrækkende anvendelsesmuligheder. Tapas kan være alt fra en enkel... mere
Læs mereWasabi
De fleste danskere kender efterhånden til wasabi som den grønne tyktflydende pasta, der altid følger med, når man bestiller sushi på den lokale sushi restaurant. Faktum er dog, at der i de fleste tilfælde ikke er tale om ”rigtig” wasabi, men bare farvet og aromatiseret peberrod! Hon-wasabi er navnet på den... mere
Læs mereChorizo
Chorizo er indbegrebet af spansk pølse og er kendt af de fleste mennesker. I denne artikel kigger vi på chorizoens historie, ligesom vi undersøger nærmere hvor og hvordan den bliver fremstillet samt ser på dens mange kulinariske anvendelsesmuligheder. Helt fundamentalt er Chorizo en pølse lavet af en hakket og saltet... mere
Læs mereSushi udstyr
Der er mange, der spørger efter, hvad man har brug for af udstyr for at være i stand til at lave hjemmelavet sushi. Hvis man som mig er lidt af en udstyrsfreak kan man hurtigt få fyldt køkkenet op med alskens overflødigt gejl. Sandheden er dog, at man udover de... mere
Læs mere
Seneste kommentarer