Tun temaki
2017-11-16- Køkkentype:Japansk
- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 60m
Sushi behøver ikke at være dyrt. Denne opskrift indeholder dåsetun, der kan erhverves for en 5’er dåsen. Kombinerer man det med grødris i stedet for den dyre sushi ris kan man faktisk lave et lækkert sushimåltid for omkring 20 kroner!
Ingredienser
6 stk Noritang
3 dl Sushi ris
2 dåse Tun
2 Hårdkogte æg (i tern)
1⁄2 stk Bladselleri
2 spsk Pickles
1 knsp Tørret dild
1 tsk Dijon sennep
2 spsk Mayonnaise
2 tsk Lemon juice
6 Forårsløg
Wasabi (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Lav en portion sushi ris. Se fremgangsmåde her: Sushi ris.
2. Lav en portion tunsalat ved at blande tun, æg, bladselleri, pickles, dild, dijon sennep, mayonnaise og lemon juice.
3. Vask forårsløget, skær de lange grønne stængler ud af den hvide pære-lignende ting. Kassér det hvide af løget. Knæk hver stængel i halve.
4. Når du ruller temakien, så put en linje wasabi på risen før du lægger ingredienserne ned på noritangen. Rull temakien og brug tunsalat og 2 halve stængler forårsløg som fyld.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift