Bradepande chokoladekage
2017-11-10Chokoladekage i bradepande er en nem og lækker chokoladekage, som rækker til mange portioner. Kagen er perfekt til at tage med, da den er lavet i en praktisk bradepande, så kagen er nem at tage med i skole som “klassens kage”, som “fredagskagen” på arbejde eller til familiefødselsdagen.
Ingredienser
75 g Smør
300 g Sukker
2 Æg
300 g Hvedemel
50 g Kakaopulver
1 tsk Bagepulver
1 tsk Natron
tsk Vanillesukker
2 dl Kærnemælk
Fremgangsmåde
Smelt smørret i en gryde og rør det sammen med sukkeret i en skål. Tilsæt æg et af gangen under omrøring og derefter kærnemælk. Tilsæt dernæst de tørre ingredienser til dejen og rør dejen sammen til en jævn masse. Smør en bradepande med fedtstof og hæld dejen deri. Bag chokoladekagen nederst i ovnen i ca. 15 min. ved 200 grader.
Server og nyd kagen med glasur.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift
skrevet af Bettina d. 28. februar 2024
Hvor stor er den bradepande du bruger?