Tysk coleslaw

2017-11-09

Denne opskrift er blevet overleveret gennem generationer af tyske familier i det nordlige Idaho, USA. Denne coleslaw kan serveres både varm og kold.

Ingredienser

1⁄4 Hvidkål (i fine strimler)
1 Forårsløg (skåret i skiver)
1⁄2 dl Sukker
1⁄2 dl Eddike
1 ds Tørrede sellerifrø (efter smag)
1 tsk Salt
1⁄2 dl Vindruekerneolie

Fremgangsmåde

1. Bland hvidkål og forårsløg i en stor skål.

2. Bland sukker, eddike, sellerifrø og salt i en lille gryde og kog op.

3. Tilføj olie og kog videre til sukkeret er helt opløst.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *