Glaseret hamburgerryg
2017-11-07Glaseret hamburgerryg er en af mine personlige livretter! Desværre er det sjældent at jeg får taget mig sammen til at lave retten, hvilket i grunden er dumt, da den er ganske let at lave. Det meste af tiden passer den nemlig sig selv!
Denne opskrift er på en klassisk glaseret hamburgerryg. Som tilbehør kan du bruge årstidens grøntsager eller du kan servere den helt traditionelt med grønlangkål og brunede kartofler. Held og lykke!
Ingredienser
750 g Hamburgerryg (uden ben)
1⁄2 spsk Dijon sennep
1 spsk Brun farin
1 spsk Rasp
Fremgangsmåde
1. Fyld en gryde op med vand. Der skal være vand nok til at dække hamburgerryggen. Kog vandet op og kom hamburgerryggen i gryden. Lad den koge ved svag varme under låg i ca. 30 minutter eller til centrumtemperaturen er 60 grader. Fjern gryden fra varmen og lad kødet stå i ca. 15 minutter i den varme vand.
2. Tag hamburgerryggen op af gryden og fjern eventuel hinde eller net. Dyp kødet tørt med en køkkenrulle.
3. Put hamburgerryggen i et ovnfast fad.
4. Forvarm en ovn til 225 ºC. Rør en glasering af sennep og brun farin og smør den på kødet. Drys med rasp og sæt hamburgerryggen i ovnen på midterste ovnrille. Den skal varmes i ca. 10 minutter til den er gylden.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift