Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”
2017-11-06- Køkkentype:Spanien
- Ret:Forret
- Sværhedsgrad:Begynder
- Føj til favoritter
Det er tilladt at eksperimentere med fyldet!
Ingredienser
4 Tomater
200 g Flødeost (evt. hvidløgsost)
12 stk Store, rå, friske, pillede rejer
1 Løg (finthakket)
2 fed Hvidløg (finthakket)
2 spsk Bredbladet persille (finthakket)
1 spsk Citronsaft
3 spsk Olivenolie
1 drys Salt og peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Vask og skær toppen af tomaterne. Tag indmaden ud af tomaterne og gem det til senere.
2. Varm olien ved middel-høj varme og tilsæt løg og hvidløg. Steg løgene til de er bløde og gennemsigtige.
3. Tilsæt tomatindmaden og steg i et par minutter.
4. Tilsæt rejser og steg videre i ca. 4-5 minutter.
5. Forvarm ovnen til 200°C.
6. Forbered flødeosten. Hvis du bruger flødeost med en neutral smag kan du med fordel tilsætte hakket hvidløg og nogle friske krydderurter efter smag.
7. Tilsæt ost og persille til rejeblandingen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
8. Hæld blandingen i tomaterne og bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift