Almejas Vino Blanco – ”muslinger i hvidvinssauce”
2017-11-06- Køkkentype:Spanien
- Ret:Forret, Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
Dette er den spanske version af de klassiske hvidvinsdampede muslinger!
Ingredienser
500 g Friske muslinger
2 spsk Olivenolie
1 1⁄2 dl Hvidvin
1 spsk Citronsaft
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 drys Salt og peber (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Fjern alle muslinger der er åbne eller revnet.
2. Varm olien over medium varme i en lille kasserolle.
3. Tilsæt hvidløg og steg et par minutter.
4. Tilsæt vin, citronsaft, salt og peber og lad det simre i ca. 3-4 minutter.
5. Tilsæt de friske muslinger, sæt låg på og lad det koge i ca. 5 minutter indtil alle muslingerne har åbnet sig.
6. Server i en skål med en skive citron.
Bedømmelse
(0 / 5)
0 har bedømt denne opskrift