Almejas Vino Blanco – ”muslinger i hvidvinssauce”

2017-11-06

Dette er den spanske version af de klassiske hvidvinsdampede muslinger!

Ingredienser

500 g Friske muslinger
2 spsk Olivenolie
1 1⁄2 dl Hvidvin
1 spsk Citronsaft
1 fed Hvidløg (finthakket)
1 drys Salt og peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Fjern alle muslinger der er åbne eller revnet.

2. Varm olien over medium varme i en lille kasserolle.

3. Tilsæt hvidløg og steg et par minutter.

4. Tilsæt vin, citronsaft, salt og peber og lad det simre i ca. 3-4 minutter.

5. Tilsæt de friske muslinger, sæt låg på og lad det koge i ca. 5 minutter indtil alle muslingerne har åbnet sig.

6. Server i en skål med en skive citron.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *