Ramsløgspuré
2017-09-28- Ret:Tilbehør
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 1 portion
- Tilberedningstid: 5m
Dette startede som et lille eksperiment med mine tiloversblevne ramsløg og blev til en lækker, cremet ramsløgspuré, som skal bruges i madlavningen.
Umiddelbart er den lidt skarp i smagen, så jeg vil ikke bruge den som dip på samme måde som en pesto, men nærmere tilsætte den i pastaretter og som ingrediens i dressinger såsom alternativ guacamole.
Ingredienser
80 g Ramsløg
3⁄4 dl Olivenolie
1 spsk Citronsaft
1 drys Salt (efter smag)
Fremgangsmåde
1. Skyl ramsløgene grundigt og tør dem bedst muligt.
2. Hæld ramsløg, olivenolie og citronsaft i blenderen og blend længe til det får en fin, cremet konsistens.
3. Smag til med salt.
Bedømmelse
(4 / 5)
2 har bedømt denne opskrift