Raw food ingredienser

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 14. september 2017 | Kategori : Rawfood

Raw food ingredienser

Raw food køkkenet indeholder en række specialingredienser, som man ikke så ofte vil støde på i ”almindelige” opskrifter. Det skyldes først og fremmest at man her dels må se bort fra animalske produkter som kød, æg og mælkeprodukter og dels skal undgå produkter, der enten er forarbejdet ved en temperatur på mere end 42°C eller som bør tilberedes ved højere temperaturer end denne magiske grænseværdi.

Nedenfor har vi listet de specielle raw food ingredienser og råvarer, som anvendes i en eller flere af opskrifterne her på siden. Ingrediensernes navne er suppleret med en kort beskrivelse af deres kulinariske funktion samt hvor de kan købes, da det for flere af dem er gældende, at de sjældent er at finde på hylderne i det lokale supermarked.

Listen vil løbende blive udvidet efterhånden som vi tilføjer nye opskrifter med mere eller mindre fremmedartede ingredienser!

Rå agave nektar: Er et alternativt sødestof, der primært bruges i raw food desserter og kager. Det kan købes eller bestilles hjem hos de fleste helsekostbutikker og på internettet hos fx Helsebasen.dk. Se mere her.

Ahornsirup. Et sødestof, der med den stigende brunch-kultur i Danmark efterhånden kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder.

Pekannødder er en mild og sød nøddetype, der stammer fra Nord Amerika og i udseende minder meget om valnødden. De kan købes hos velassorterede supermarkeder, helsekostbutikker eller online – fx hos Netspiren.dk her.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *