Brunch kartofler

2017-07-25
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 60m

Dette er en af de mere kraftige og krydrede brunch retter, der er ideel mod tømmermænd ”dagen derpå” eller som en lun start på dagen en mørk og kold vinterformiddag.

Ingredienser

  • 4 stk Bagekartofler (medium store)
  • 1 spsk Vegetabilsk olie
  • 1⁄2 Grøn peberfrugt (hakket)
  • 1⁄2 Rød peberfrugt (hakket)
  • 1⁄2 Løg (hakket)
  • 1 fed Hvidløg (hakket)
  • 100 g God, røget pølse
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 drys Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Trin 1

Forvarm ovnen til 200° C.

Trin 2

Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm terninger. Kog dem møre, så de stadig har ”bid”.

Trin 3

Sauter peberfrugter, løg og hvidløg i olie til de er møre.

Trin 4

Tilføj pølse til grønsagsblandingen og lad det simre i 7-9 minutter.

Trin 5

Tilføj kartoflerne.

Trin 6

Smag til med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.

Trin 7

Hæld blandingen i et ovnfast fad og bag i 30-35 minutter.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Patatas en lo Pobre – ”Kartofler med løg og persille”

  • Patatas Bravas – ”Sprøde kartofler med spicy sauce”

  • Kold kartoffelsalat med æg

    Kold kartoffelsalat med æg

  • Kold kartoffelsalat

    Kold kartoffelsalat – klassisk

  • Melon smoothie

    Melon smoothie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *