Brunch kartofler
2017-07-25- Ret:Hovedret
- Sværhedsgrad:Let
- Føj til favoritter
- Til: 4 personer
- Tilberedningstid: 60m
Dette er en af de mere kraftige og krydrede brunch retter, der er ideel mod tømmermænd ”dagen derpå” eller som en lun start på dagen en mørk og kold vinterformiddag.
Ingredienser
- 4 stk Bagekartofler (medium store)
- 1 spsk Vegetabilsk olie
- 1⁄2 Grøn peberfrugt (hakket)
- 1⁄2 Rød peberfrugt (hakket)
- 1⁄2 Løg (hakket)
- 1 fed Hvidløg (hakket)
- 100 g God, røget pølse
- 1 spsk Olivenolie
- 1 drys Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Trin 1
Forvarm ovnen til 200° C.
Trin 2
Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm terninger. Kog dem møre, så de stadig har ”bid”.
Trin 3
Sauter peberfrugter, løg og hvidløg i olie til de er møre.
Trin 4
Tilføj pølse til grønsagsblandingen og lad det simre i 7-9 minutter.
Trin 5
Tilføj kartoflerne.
Trin 6
Smag til med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
Trin 7
Hæld blandingen i et ovnfast fad og bag i 30-35 minutter.
Bedømmelse
(5 / 5)
1 har bedømt denne opskrift